2018-10-10 05:22:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Megérzi, hogy ki milyen javaslatra fogékony

Napi horoszkóp október 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vénusszal áll együtt a Skorpió jegyében. Ez nem igazán kedvez önnek, az önre jellemző kirobbanó energiákat visszafojtja. Sok lehet a feszültség a mai napon, de ez nem az eseményeknek köszönhető, inkább az ön belső nyugtalanságának. Este próbáljon meg egy kicsit lazítani!


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr már a Bika jegyével szemben áll. Ma azokkal a munkákkal kellene végeznie, amik részletekkel való törődést igényelnek. Fantasztikusan jó lesz ez a nap. Sok új ötlet jut eszébe, ezeket a többiek is jól fogadják.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Gondolja végig, mi mindent akar csinálni, csak azután vágjon bele a munkába, ne hagyja ki az előkészítő fázist, különben a kapkodásnak rossz vége lehet… Nyitottságával és őszinteségével jó hatással lesz másokra.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Hivatása területén hatalmi harcokba keveredhet. Most megengedheti magának, hogy nagyvonalú legyen. Pénzügyei kedvezően alakulnak, még se kockáztasson ma tőzsdén vagy befektetési ügyben.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ön ma nagyon érzékeny, könnyen sebezhető, a bolygóhalmozódás a Skorpió jegyében kedvezőtlenül hat önre. A nap eléggé feszültnek ígérkezik. Rosszkedvű emberekkel találkozik, és ettől ön sem lesz vidámabb.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kényes kérdésben kerül döntéshelyzetbe. Állnia kell adott szavát, tekintet nélkül annak magánéletére gyakorolt negatív hatására. Ne hivatkozzon az időre vagy munkájára, szó nélkül vigye véghez ígéretét! Este kellemes meglepetések érhetik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Munkatársai ma sok mindenben a segítségére lesznek. Távolabbi ismerőseiben már kevésbé bízhat... Minden kölcsön veszélyeket rejthet, ma ne kérjen, és lehetőleg ne is adjon nagyobb összeget senkinek. Kerülje a túlzásokat!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Vállalkozása vagy hivatása nagy erőpróba elé állítja. Szüksége lehet barátai, rokonai segítségére is. Legyen őszinte, és megtapasztalhatja, milyen sokan szeretik önt!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold közelít a Jupiterhez, nyugodtan megbízhat az ösztöneiben. Megérzi, hogy ki milyen javaslatra fogékony, ezt pedig jól tudja hasznosítani az üzleti tárgyalások során, vagy bármikor, amikor közvetíteni kell ellentétes érdekek között.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Családjában vagy épp a családi állapotában kiszámíthatatlan változások következhetnek be. Érdemes folyamatosan fenntartani a jó kapcsolatot a távolabbi rokonság tagjaival is.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Remek napra számíthat! Sok örömet talál munkájában, és a szokásosnál is határozottabb lesz. A vártnál jobban alakulnak ügyei, és odahaza sem lesznek viták. Maga mögött tudja érzelmi problémáit is.


Halak: II. 19. - III. 20.
Bolygóhalmozódás van a Skorpió jegyében, ez önre kedvezően hat. Ne ijedjen meg a felhalmozódott munkától, rengeteg feladattól. Szorgalommal és akaraterővel ma mindenre képes. Ön előtt nincs lehetetlen, amit nagyon akar, azt mindenképpen eléri.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: